Skip to main content

Jesenná akcia – výhodný balík zväčšenie pier+botox (darček kozmetický balíček)

Jesenná akcia

výhodný balíček kyseliny HA+botoxu

Veľmi výhodná cena

Kyselina HA+Botox v jednom výhodnom balíčku

Navyše darček zadarmo

Oživenie Vašej krásy za skvelú cenu

S príchodom jesene je ideálny čas na osvieženie vašej krásy. V našom kozmetickom salóne sme pre vás pripravili exkluzívny balíček, ktorý kombinuje aplikáciu botoxu a kyseliny hyalurónovej na zväčšenie pier iba za 220 €. Tento balíček je navrhnutý tak, aby ste sa cítili sebavedome a krásne, a to všetko s pridaným hodnotným darčekom.

Klientka - zvacsenie pier pred a po

Čo Získate?

1. Aplikácia botoxu

Botox je jedným z najpopulárnejších estetických zákrokov na svete. Jeho účelom je redukovať jemné vrásky a línie, ktoré sa objavujú v dôsledku starnutia, stresu a mimiky. Naša aplikácia botoxu zahŕňa:

  • Cielené ošetrenie: Naši odborníci sa zameriavajú na oblasti ako čelo, okolie očí a medziobočie, kde sú vrásky najvýraznejšie.
  • Rýchly a bezbolestný zákrok: Procedúra trvá len niekoľko minút a je takmer bezbolestná. Používame tenké ihly a techniky, ktoré minimalizujú diskomfort.
  • Viditeľné výsledky: Efekt je viditeľný už po niekoľkých dňoch a trvá 3-6 mesiacov. Počas tejto doby si môžete užívať hladkú a mladistvú pleť.

Prečo zvoliť botox? Botox nielenže zjemňuje vrásky, ale tiež zabraňuje vzniku nových. Je to skvelý spôsob, ako si udržať mladistvý vzhľad bez nutnosti chirurgického zákroku.

2. Kyselina Hyalurónová na zväčšenie pier

Kyselina hyalurónová je prirodzená látka, ktorá sa nachádza v našom tele a je známa svojou schopnosťou viazať vodu. Naša služba zväčšenia pier zahŕňa:

  • Individuálny prístup: Každé pery sú jedinečné. Naši odborníci prispôsobia objem a tvar pier podľa vašich predstáv, aby ste dosiahli prirodzený a harmonický vzhľad.
  • Bezpečné a efektívne ošetrenie: Používame kvalitné produkty, ktoré sú schválené a testované. Naša technika aplikácie zabezpečuje minimálne riziko modrín a opuchov.
  • Dlhodobé výsledky: Efekt zväčšenia pier pretrváva 6-12 mesiacov. Pery zostanú hydratované a plné, čo vám dodá sebavedomie.

Prečo zvoliť kyselinu hyalurónovú? Kyselina hyalurónová nielenže zväčšuje objem pier, ale tiež ich hydratuje a zjemňuje. Vaše pery budú vyzerať plné a zdravé.

Ukážky zväčšenia pier a botoxu

Druha klientka zvacsenie pier pred a po

Dve najobľúbenejšie služby v jednom výhodnom balíčku

Objednať si výhodný balíček

Darček ZADARMO

K výhodnému balíčku získate aj exkluzívny darček – hodnotný kozmetický balíček, ktorý obsahuje produkty na starostlivosť o pleť. Tento darček je navrhnutý tak, aby doplnil vašu starostlivosť o krásu a zabezpečil, že vaša pleť bude vyzerať skvele aj po zákroku.

Prečo si vybrať nás?

  • Odborný Tím: Naši certifikovaní odborníci majú dlhoročné skúsenosti v oblasti estetickej medicíny. Neustále sa vzdelávame a sledujeme najnovšie trendy a technológie.
  • Bezpečné Prostredie: Zaručujeme profesionálny prístup a maximálnu starostlivosť o vaše pohodlie. Naša klinika spĺňa všetky hygienické normy a štandardy.
  • Osobný Prístup: Každý klient je pre nás jedinečný. Pred zákrokom vykonáme konzultáciu, aby sme pochopili vaše potreby a očakávania.

Nezmeškajte túto príležitosť

Zarezervujte si svoj termín ešte dnes a prežite jesenné osvieženie s naším špeciálnym balíčkom. Akcia platí len do vypredania zásob alebo do 31.10.2024, takže neváhajte.

Kontaktujte nás a zistite viac. Naša recepcia je vám k dispozícii na telefónnom čísle 0948 208 595 alebo prostredníctvom e-mailu info@dermafresh.sk. Tešíme sa na vašu návštevu

Cenník

Kyselina HA (Saypha) + Botox (do jednej oblasti)

220€

Aplikácie vykonávajú lekári:

MUDr. Monika Tichá, MUDr. Diana Ugorová, MUDr. Adam Salama

Jesenná akcia s darčekom

X